MENU
handen_en_boompje
Vakantiewoning kopen
voor eigen gebruik of rendement

Drie aankoopmogelijkheden

Als u bij Narvik HomeParcs een vakantiewoning koopt, kunt u uit de volgende varianten kiezen:

 

1. Gegarandeerd rendement tot 6.5%

 

Voor beleggers in onroerend goed vormt een vakantievilla een perfecte aanvulling op de beleggingsportefeuille. Uw investering levert een vast rendement dat kan oplopen tot 6.5% gegarandeerd gedurende een periode van 5, 7 of 10 jaar.(gegarandeerd rendement afhankelijk van het type vakantiewoning). 

Daarnaast mag u de woning ook nog drie weken per jaar zelf gebruiken (buiten het hoogseizoen). In de perioden dat u geen gebruik maakt van uw eigendom regelt Narvik HomeParcs de volledige verhuur en het onderhoud van uw woning.

Als u bijvoorbeeld € 200.000 investeert, ontvangt u bij een rendement van 6.2% jaarlijks € 12.400 van Narvik HomeParcs, verspreid over vier kwartalen. Bij het gegarandeerd rendement is het door u te ontvangen bedrag dus niet afhankelijk van de door ons daadwerkelijk gerealiseerde verhuuropbrengsten.

 

2. Variabel rendement

 

Bij variabel rendement ontvangt u de daadwerkelijk gerealiseerde verhuuropbrengsten. Daardoor kan uw rendement, afhankelijk van woningtype en locatie, oplopen tot wel 10%. Minder is ook mogelijk, maar het is realistisch om te zeggen dat dit rendement in praktijk nooit minder zal worden dan 5%.

U kan gebruik maken van uw vakantiewoning wanneer u dat zelf wenst. In de periodes dat u er niet in verblijft, levert de woning haar rendement op. Narvik HomeParcs regelt de volledige verhuur en het onderhoud van uw woning.

 

3. 100% eigen gebruik

 

Indien u kiest voor 100% eigen gebruik, zal de vakantiewoning niet worden verhuurd. U kunt er dus optimaal zelf gebruik van maken. U mag (verspreid over het gehele jaar) maximaal 44 weken in de woning verblijven. Het is niet toegestaan de vakantiewoning permanent te bewonen.

Bij 100% eigen gebruik worden er jaarlijks parklasten en bijkomende kosten aan u in rekening gebracht. Het exacte bedrag is afhankelijk van het woningtype. 

Uw eigen vakantiewoning
in het groene Limburg
Vraag uw informatiepakket