MENU
NHP Zutendaal-4
Zorgeloos investeren
Tot 6,5% gegarandeerd rendement

Uw eigen vakantiewoning!

Narvik HomeParcs is een organisatie die actief is in het beheer, het onderhoud, de verhuur en de ontwikkeling van woningen op vakantieparken. Narvik HomeParcs heeft twee exclusieve parken. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal ligt in het bosrijke Belgische Limburg, in de groenste gemeente van Vlaanderen. In waterrijk Nederlands Limburg vindt u Narvik HomeParc Heelderpeel.

 

Onze rustige en kindvriendelijke vakantieparken bevinden zich op bijzondere locaties. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal ligt aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Narvik HomeParc Heelderpeel ligt rond een natuurlijk meer en is idyllisch gelegen nabij het uitgestrekte Maasplassengebied. Beide parken bieden een vakantiebeleving van puur genieten midden in de natuur.

 

Onze parken zijn in volle expansie en we bieden particuliere beleggers de mogelijkheid om mee te stappen in de verdere ontwikkeling van de parken door een vakantievilla of -chalet te kopen met een rendement naar keuze.Nu als particuliere belegger instappen betekent dan ook optimaal profiteren van de ‘groene golf’ die de komende jaren Belgisch en Nederlands Limburg gaat kenmerken. 

Beleggen in het groen
In bosrijk Belgisch Limburg
In waterrijk Nederlands Limburg
Uw eigen vakantiewoning
in het groene Limburg
Vraag uw informatiepakket